• hor-vervolg.jpg

 GRATIS INMETEN EN MONTAGE BIJ A.G.A.Horren

 

Bent u de muggen, vliegen bijen, wespen en andere insecten in uw huis ook zat? Of wilt u uw ramen wagenwijd geopend hebben in de zomer zonder dat er insecten uw huis betreden? Dan bent u bij AGA horren aan het juiste adres. Met een klemhor van AGA horren hoeft u zich niet langer zorgen te maken over irritante insecten die uw huis binnen vliegen.

Klemhor productbeschrijving

De klemhorren van AGA horren zijn ontwikkeld om jouw kozijn insecten bestendig te maken. De klemhor is speciaal ontwikkeld zodat het zowel geschikt is voor aluminium als voor de houten kozijnen. U kunt de klemhor zelf plaatsen of hem laten plaatsen door een medewerker van AGA horren. Wanneer de klemhor geplaatst wordt, gebeurt dit zonder boren of schroeven aan de buitenzijde tegen het kozijn. De klemhor wordt bevestigt door middel van uiterst dunne en roestvrijstalen klemmen. De klemmen zijn te verkrijgen in de maten 5, 10, 17 en 23 MM. Door de manier waarop de klemhor geplaatst wordt, neemt de druk op het beslag niet toe wanneer het raam gesloten wordt. De klemhor wordt altijd vanuit binnenuit geplaatst. De achter borstel die aan de binnenzijde tegen het profiel zit, zorgt voor een perfecte afdichting op het kozijn.

Bent u op zoek naar de klemhor die bij perfect uw kozijn past? Geen zorgen, wij bieden klemhorren aan in de volgende RAL kleuren;

  • RAL9016 verkeerswit
  • RAL9010 zuiverwit
  • RAL9006 zilvergrijs
  • RAL9001 crème wit
  • RAL8022 zwartbruin
  • RAL7016 antraciet
  • RAL6064 grachtengroen
  • RAL6009 dennengroen
  • RAL5011 staalblauw
  • RAL3005 wijnrood

De levertijd voor één van onze standaardkleuren is 4 tot 8 werkdagen. Wanneer u de inzethorren in een afwijkende kleur wilt, is de levertijd maximaal 20 werkdagen.

Klemhor laten plaatsen

Wilt u een klemhor maar kunt u wel wat extra handen gebruiken bij het plaatsen? Ook dan bent u bij AGA horren aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkel waar u zelf uw klemhor kunt aanschaffen om hem vervolgens thuis te plaatsen, is het ook een optie dat wij bij u thuis langskomen. Koop de juiste klemhor in de winkel of bestel ze online en maak een afspraak, voor u het weet zijn de horren geplaatst!

AGA horren contact

Bent u nu geïnteresseerd in onze klemhorren en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten zijn? Vraag hier dan gratis een offerte aan! Heeft u nog een vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op, dit kan telefonisch op 0493-688454. Stuurt u liever een mail? Dan kunt u ons bereiken op info@agahorren.nl. 

U kunt bij ons ook terecht voor

Hoge kwaliteit en voor u gemonteerd

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Showroom:

icon-location Ommelsveld 4
  5721 VT Asten
phone-icon

0493-688454
06-54967860

icon-mail info@agahorren.nl

Openingstijden:

icon-times Maandag op afspraak
  Dinsdag 10.00uur tot 17.00uur
  Woensdag op afspraak
  Donderdag 10.00uur tot 17.00uur
  Vrijdag 10.00uur tot 17.00uur
  Zaterdag 10.00uur tot 16.00uur

Copyright: 2022 - AGAHorren.nl

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl