• hor-vervolg.jpg

Heeft u ook last van vliegen, muggen, wespen, bijen en andere insecten in uw huis en heeft daarom met het mooie weer ook altijd uw raam gesloten of op een kier? Geen zorgen, wij van AGA horren bieden uw dé oplossing! Met de inzethorren van AGA horren heeft u voortaan bij het mooie altijd uw raam open. Met inzethorren in uw kozijn heeft u geen last meer van insecten die uw huis binnendringen. 

Inzethorren productomschrijving

De inzethorren van AGA horren maken jouw kozijn insecten werend. De inzethorren zijn geschikt voor vrijwel alle kunststof draaikiepramen en wordt zonder schroeven of boren in het kozijn geplaatst. De flensdikte van de inzethorren is 0,8 MM, hierdoor neemt het beslag of de druk bij het sluiten van het raam niet of nauwelijks toe. Bent u nou op zoek naar schuine of getoogde inzethorren? Geen probleem, tegen een geringe meerprijs zijn deze ook leverbaar. Wanneer u getoogde inzethorren wilt dient u een mal aan te leveren. Boven een hoogte van 1500 MM worden de inzethorren altijd voorzien van een tussenregel tevens zijn onze inzethorren standaard voorzien van een stalenveer aan de bovenzijde en een plakdruppel aan de onderzijde.

Bent u op zoek naar de inzethor die bij perfect uw kozijn past? Geen zorgen, wij bieden inzethorren aan in de volgende RAL kleuren;

  • RAL9016 verkeerswit
  • RAL9010 zuiverwit
  • RAL9006 zilvergrijs
  • RAL9001 crème wit
  • RAL8022 zwartbruin
  • RAL7016 antraciet
  • RAL6064 grachtengroen
  • RAL6009 dennengroen
  • RAL5011 staalblauw
  • RAL3005 wijnrood

De levertijd voor één van onze standaardkleuren is 4 tot 8 werkdagen. Wanneer u de inzethorren in een afwijkende kleur wilt, is de levertijd maximaal 20 werkdagen.

 

Inzethorren laten plaatsen

Wilt u inzethorren maar heeft u hulp nodig bij het plaatsen? Ook dan bent u bij AGA horren aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkel waar u zelf uw inzethorren uit kunt kiezen om ze vervolgens thuis zelf te plaatsen, is het ook een optie dat wij bij u langskomen. Koop de juiste inzethorren in de winkel of bestel ze online en maak een afspraak, voor u het weet zijn de horren geplaatst!

AGA horren contact

Bent u nu geïnteresseerd in onze inzethorren en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten zijn? Vraag hier dan gratis een offerte aan! Heeft u nog een vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op, dit kan telefonisch op 0493-688454. Stuurt u liever een mail? Dan kunt u ons bereiken op info@agahorren.nl

U kunt bij ons ook terecht voor

Hoge kwaliteit en voor u gemonteerd

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Showroom:

icon-location Ommelsveld 4
  5721 VT Asten
phone-icon

0493-688454
06-54967860

icon-mail info@agahorren.nl

Openingstijden:

icon-times Maandag op afspraak
  Dinsdag 10.00uur tot 17.00uur
  Woensdag op afspraak
  Donderdag 10.00uur tot 17.00uur
  Vrijdag 10.00uur tot 17.00uur
  Zaterdag 10.00uur tot 16.00uur

Copyright: 2024 - AGAHorren.nl

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl